Wku

Hvordan annonsere på facebook

Facebook har over 600 millioner brukere, og mer enn 50% av dem logger inn daglig. Mens annonsering på Facebook koster penger, har case-studier vist at avkastningen på investeringen kan være betydelig. Facebook Ads er den nye reklame grensen, og annonsørene kan bruke Facebooks demografisk informasjon for å målrette annonser mot nisje grupper. Hvem som helst kan opprette en Facebook-annonse, enten det er for en Facebook-side, Event, App, et annet mål på Facebook, eller ditt eget nettsted. Les artikkelen nedenfor for å finne ut hvordan.

Trinn

Hvordan annonsere på facebook. Registrer deg som bruker på facebook, hvis du ikke allerede har en konto.
Hvordan annonsere på facebook. Registrer deg som bruker på facebook, hvis du ikke allerede har en konto.

Annonsering på bedriftens side

 1. 1
  Registrer deg som bruker på facebook, hvis du ikke allerede har en konto. Mens ditt arrangement eller bedrift ikke trenger å ha en Facebook-tilstedeværelse, trenger du å være en registrert Facebook-bruker for å annonsere på Facebook.
 2. 2
  Velg en kategori og en side navn til å representere din bedrift eller tjeneste. En side er en profil for din bedrift. Du trenger ikke en side for å annonsere på Facebook, men de fleste - om ikke alle - store bedrifter har en etablert siden. På siden din, kan du fremme elementer eller tjenester, samhandle med etablerte kunder, og skape muligheter til å nå nye kunder.
 3. 3
  Last opp en logo eller et bilde som du vil knytte til virksomheten din. Ofte er dette logoen som folk forbinder med merkevaren.
 4. 4
  Last opp et cover bilde. Dette er det første som folk vil se når de viser virksomhetens side. Din omslagsbilde spenner over nesten hele bredden på siden din og, igjen, bør være noe som kundene kanskje forbinder med virksomheten.
  • For eksempel, du gjør en side for din bedrift, betjente Barbaras Cupcakes. Du ønsker kanskje å presentere et nærbilde av cupcakes, eller kanskje et bilde av Babara jobber bak kulissene, baking hennes varer.
 5. 5
  Lag en setning om hva din bedrift gjør. Dette går rett under selskapets logo og kategori. Kunder som kommer til siden din bør være i stand til å fange opp med en gang hvilke tjenester eller produkter du tilbud basert på denne setningen.
 6. 6
  Sett en nettadresse for siden din. Velg en tilgjengelig web-adresse for å kunne bruke på andre reklamemateriell.
 7. 7
  Begynn å nå ut til dine kunder med innlegg. Innlegg kan være alt fra et varsel om en sommer salg til kunngjøringen av en ny produktserie. Ditt innlegg kan være i form av oppdateringer, bilder eller videoer. Personer som liker produktet vil noen ganger se innlegget ditt dukker opp i deres nyhetsfeed.
 8. 8
  Optimalisere ditt innlegg. Annonsører har innsett at ikke alle innleggene er skapt like. Hvis du vil ha mer business drevet av Facebook-postinger, og ønsker du at bedriften til å vokse i riktig retning, sørg for å holde disse tipsene i bakhodet når du legger ut:
  • Hold det kort og konsis. Ifølge Facebook, innlegg som er på den korteste siden - mellom 100 og 250 tegn - få ca 60% mer liker, kommentarer og aksjer. Det er en stor forskjell.
  • Appellere til den visuelle sans. Ikke alle behandler informasjon bedre gjennom ord. Faktisk, mange mennesker lærer ved å se, tappe sin visuelle sans. Fotoalbum, bilder og videoer drive engasjement på Facebook-sider.
  • Bruk Page Insights for å hjelpe deg å lære. Page Insights er en funksjon som lar deg grave Analytics, slik at du bedre kan nå ut til kundene.

Sette opp en målrettet annonse

 1. 1
  Kontroller at du har all den informasjonen du trenger for å lage din facebook annonsen. Avhengig av hva du har tenkt på reklame, kan dette inkludere en webadresse, event ganger, datoer eller steder, for eksempel detaljene i en spesiell forestilling på en nattklubb, eller et bilde eller en logo for å inkludere med annonsen.
 2. 2
  Gå til din facebook hjemmesiden og på høyre sidebar, se etter delen merket "sponset", der annonsene vises. Ved siden av ordet "sponset" er en link som leser, "Opprett en annonse." Klikk på den knappen.
 3. 3
  Design din annonse. Merk at for hvert valg du gjør når du oppretter annonsen, Facebook genererer automatisk en forhåndsvisning nederst på siden, slik at du kan se umiddelbart hva annonsen din vil se ut før du fortsetter.
  • Destinasjon: Velg mellom en ekstern URL (nettside), eller en Facebook-side du har opprettet.
   • For en ekstern URL, må du oppgi en lenke i riktig felt. Deretter skriver du inn tittelen på annonsen din, kroppen av annonsen kopiere og et bilde eller logo.
   • For en Facebook-side kan du velge mellom Sponsede Stories, som inkluderer enten en historie om betrakterens venner eller en historie om dine Facebook Page innlegg, eller Facebook Ads, som inkluderer et bestemt budskap og oppfordring til handling skrevet av deg.
    • For en Sponsored Story, må du velge mellom en Page Som Story og en Page Post Story. A Page Som Story vil vise brukeren en venn som liker siden din, med oppfordring til handling være en "Like"-knappen. A Page Post Story viser brukeren et utdrag og bilder fra din siste innlegg på Facebook, her inkluderer kallet til handling en kommentar knapp, en "Like"-knappen og Share-knapp.
    • For en Facebook Ad, må du velge Destination Tab eller hvilken fane på din Facebook-side lenken i annonsen vil lede brukeren. Så kan du legge kroppen av annonsen kopiere og et bilde eller logo.
 4. 4
  Velg ditt mål. Facebook-annonser tilbyr selskapet eller tjenesteleverandøren mye allsidighet. Hva håper du å oppnå med annonsene dine?
  • Få mer Page Likes. Personer som liker siden din vil være likelier å se innlegg som du oppretter på siden din. Jo mer liker du har, blir større publikum når du oppretter et innlegg.
  • Fremme siden Innlegg. Fremme en bestemt innlegg du har laget, øker sine sjanser til å nå det tiltenkte målgruppen.
  • Få nye brukere. Target folk som er mer sannsynlig å laste ned og bruke programmet.
  • Øke frammøte. Target folk som er mer sannsynlig å delta på en av dine funksjoner.
 5. 5
  Velg den målgruppen du ønsker å nå. Ikke bare annonsere blindt. Annonser intelligent. Hvem du målrette i annonsene dine kan påvirke bunnlinjen. Hvis du ikke er målgruppe riktig demografisk (s), du tar et stikk i mørket.
  • Sted: Velg et bestemt by, stat / fylke eller land hvor annonsene vil bli sett.
  • Demografi: Velg en aldersgruppe og om du ønsker å målrette menn, kvinner eller begge.
  • Liker og Interesser: Skriv en spesiell interesse, og Facebook vil matche din annonse med hjemmesidene til brukere som har tatt med at interessen for deres profiler.
  • Tilkoblinger på Facebook: Velg hvem du ønsker å målrette, valg spenner fra bare dine venner til folk som er eller ikke er tilhenger av siden din, til alle Facebook.
  • Avanserte alternativer for målretting inkludere utdanningsnivå til brukeren, om å målrette folk på sine fødselsdager, språk og sivilstatus.
 6. 6
  Velg om du vil betale per klikk eller per visning, og sette pris. Du kan velge å enten betale per klikk (CPC) eller betale per visning (CPM). Hvis du ikke vet nøyaktig hvordan du skal budsjettet CPM, bør du være forberedt på å betale mer penger for CPM enn CPC.
  • Kampanjer, Priser og planlegging: Her kan du velge hvilken valuta du vil bruke når du betaler for annonsene dine, din daglige eller hele kampanjen budsjett, og når du vil at annonsen skal vises.
 7. 7
  Vurdere annonsen. Sørg for at all informasjonen er korrekt. På denne siden har du sjansen til å gå tilbake og redigere en hvilken som helst del av annonsen du har laget.
 8. 8
  Legg inn bestillingen. Du kan betale med kredittkort eller via PayPal. Du har offisielt startet en annonse og styrket sjansen for å se en avkastning på investeringen din.

Å gjøre mest mulig ut av annonsene

 1. 1
  Redigere annonser med mobil og tablet i tankene. Ifølge noen kilder, 60% av brukerne tilgang til Facebook gjør det på sine telefoner og tabletter. Faktisk Facebooks mobilannonser tjener mer enn 2,5 ganger enn sine stasjonære annonser, og markedet for mobil vokser: I første kvartal 2013, mobil-annonsesalg steg nærmere 25% fra forrige kvartal. Hva praktisk betydning har dette? For én, betyr det ingen høyre kolonne, som er der annonsene vises på skrivebordet. For å få mest mulig ut av annonsene, redigere dem med dette i tankene.
  • Bruk Facebook Power Editor for å velge annonser som oversetter til mobilen. Du må ha Chrome lastet ned for å laste ned og bruke Power Editor. For å laste ned Strøm Redaktør:
   • Åpne en Chrome nettleser
   • Naviger til annonser manageren side på Facebook.
   • Gå til Power Editor fanen på venstre side
   • Installer Power Editor program
   • Når programmet startes, klikker du "download" og følg resten av instruksjonene
  • I Power Editor, ta hensyn til annonseplass. Noen foreslår å plassere annonsen på både stasjonære og mobile i nyhetsfeed for å optimalisere klikk-through rate. Du kan prøve ulike kombinasjoner av plasseringer og eksperimentere med hvordan det påvirker bunnlinjen.
 2. 2
  Lag flere potensielle kunder med tilbud. Så du vil koble til flere potensielle kunder og utvide kundebasen? Du kan opprette relasjoner med nye kunder ved å liste et tilbud, hvor du gir bort noe gratis. Kundene elsker gratis ting, og oppfordre dem til å kjøpe varer og tjenester med gratis ting er en fin måte å få kontakt med nye brukere og drive gjenta bedriften.
  • Hvis du prøver å generere potensielle kunder, sette opp en destinasjonsside med plass til navn og e-post. Når kundene innspill deres navn og e-post, e dem en innfris kode for eller kopi av tilbudet. Få kundene sine gratis ting, får du ditt bly.
 3. 3
  Spar penger ved å tilpasse målgruppen. Hvis du klarer å bygge opp en betydelig korps av fans, målrette annonser direkte til dem. Kunder som allerede er en fan av produktet eller tjenesten kan være billigere å annonsere for og har høyere klikk-through rates. Dette betyr mindre penger brukt av deg og bedre konverteringer.
 4. 4
  Pass på at du ikke blir straffet på annonser som har bilder. Facebook har nylig revidert sin image politikk på annonser, som fastsetter at teksten ikke kan ta opp mer enn 20% av den totale ad bildet. Med andre ord, er Facebook prøver å veilede annonse skaperne å gjøre bedre bruk av bilder av annonser. Pass på at du følger etter når du oppretter en annonse.
 5. 5
  Vurder å bruke videoer for å generere liker. Facebook lar deg lage annonser som er rettet mot ikke-fans i håp om å generere mer liker. Disse annonsene er perfekte muligheter for videoer. Godt gjort videoer kan kommunisere spenning, anerkjennelse, og - viktigst av alt - tillit, noe du trenger for å generere flere fans.
  • Når du gjør en video, holde det kort og konsis, som bildet annonser, og vite hvem demografiske er. På slutten av videoen, inkludere en oppfordring til handling. En god video kan bidra til å bygge tillit mer enn nesten noe annet medium eller markedsføring, bruke dem med omhu!

Tips

 • Facebook setter en maksimal pay-per-click rate basert på målrettingsalternativene. Du kan stille inn et annet bud hvis du ønsker å betale mindre, som Facebook vil gjennomgå og godkjenne eller avslå.
 • Hvis du er usikker på hva jeg skal skrive, kan du klikke på "Foreslå en annonse"-knappen og Facebook vil generere annonsen kopi for deg, som du kan redigere som du ønsker.
 • Pass på at du følger Facebooks retningslinjer for annonsering, slik at annonsen ikke blir avvist.
 • Dra nytte av Facebooks mange nyttige verktøy for å hjelpe sine annonsører, inkludert budsjett styringsverktøy ytelse sporing.

Advarsler

 • Facebook er bedre for relasjonsbygging med kundene enn det er for å stimulere direkte salg. Annonsører er advart mot å forvente en umiddelbar økning i salget fra Facebook-annonser. Husk dette når du setter ditt budsjett.