Wku

Hvordan bli populær på facebook

Noen gang ønsket å vite hva du kan gjøre for å bli populær på Facebook? Er dette artikkelen for deg!

Trinn

Hvordan bli populær på facebook. Delta i mange muligheter.
Hvordan bli populær på facebook. Delta i mange muligheter.
 1. 1
  Forbedre din profil. Legg ditt beste bilde med høyrebenet fra digitalkameraet ditt på Facebook. Bare oppdatere statusen din hvis du har noe utenom det vanlige å si eller om du er garantert å få 'liker' da dette vil øke din prestisje og karakter i ditt sosiale liv. Folk vil huske deg. Legg et fotogalleri, av deg, dine venner og familiemedlemmer, eller til og med ferie steder.
 2. 2
  Delta i mange muligheter. Bli med så mange interessante grupper som du kan. Legg til så mange programmer som er interessant og nyttig. Bli fans så mange ting som du liker, det er en flott måte å vise vennene dine hva du liker. Du ønsker ikke en haug med profil useriøs. Ta kjøle spørrekonkurranser.
 3. 3
  Bli med i et nettverk inkludert din skole eller høyskole nettverket. Deretter kan du møte mennesker gjennom nettverket.
 4. 4
  Søke etter så mange venner som du kan og legge dem. Legge til venner av venner. Legg familiemedlemmer.
 5. 5
  Sosialisere! Skriv på folks veggen. Send dem virtuelle drikke og gaver. Dytte noen av dem. Kaste ting som elefanter, vann bomber, eller kokos på vennene dine. Send slengkyss til venner. Kommentere fotografier. Gi rikelig med komplimenter,
 6. 6
  Legge til informasjon i profilen din. Skriv din (IM) navn på profilen din. Skriv din e-post adresse på profilen din. Hvis du vil kan du skrive mobilnummeret ditt på profilen din, er det for farlig å sette din fasttelefon nummer på det. Sett din skole eller høyskole på profilen din. Hvis du har erklært din store eller ditt program, bare sette stor på det. Sett deg arbeidssted og tidligere arbeidssted. Facebook er litt av en CV så prøv å gjøre det profesjonelt som mulig, fordi arbeidsgivere og lærere gjøre ser på din profil.

Tips

 • Som de sier: "Hvis du vil ha en venn, du må være ett." Folk aldri skrive på veggen din? Spør en gammel venn hvordan det går, eller be om at jenta på ditt fotballag hvis praksis er kansellert, og forhåpentligvis vil du få en samtale i gang, noe som gir både deres og deres vegg litt action.
 • Se bra ut i bildene dine. Ikke over redigere bildet ditt er, ta bildet utenfor for god belysning, sørg for at den har god kvalitet. Når du tar et bilde smil, legger haken ned litt og se inn i kameraet. Ved hjelp av picnik.com du kan også bleke tennene dine, selv hudfarge eller lage en zit forsvinne. Hvis du ikke er komfortabel med smilet ditt ser søt ved å smile med munnen lukket. alltid attraktivt.
 • Gå på Facebook rundt 06:00-10:00, fordi du får mer liker på grunn av flere mennesker som har ferdige arbeid og skolearbeid, så de går på Facebook som en pause.
 • Piff opp profilen din. Det er mange programmer der ute å uttrykke din individualitet. Prøv å sette apps i boksene fordi du ikke ønsker å junk opp din info.
 • Prøv å legge til så mange mennesker i nettverket ditt som mulig (jo flere venner) jo mer populær vil du se!

Advarsler

 • Ikke legg usanne opplysninger om din facebook side, fordi folk vil finne ut at du lyver før eller senere som ikke vil gjøre deg populær.
 • Ikke trakassere folk.
 • Det er mulig å virke for ivrig og som ville gjøre deg upopulær.
 • Ikke legg for mye personlig informasjon om det.
 • Vær forsiktig med hvem du legger til, prøv å ikke legge fremmede.
 • Noen venner du kan prøve å legge til, vil benekte (avvise) anmodningen.