Wku

Hvordan bruke spør dømt a.

Spør Jud er et triks du kan spille på dine venner til å frike dem ut. Alt du trenger er et par minutter, en intetanende venn! Sett opp din venn (er) ved å fortelle dem at Jud er en virtuell tarot som kan svare på alle spørsmål de spør, men bare du kjenner magien som gjør ham svare.

Trinn

Hvordan bruke spør dømt a. Spør din venn for et spørsmål å spørre dømt a., eller enda bedre, stille et spørsmål av dine egne.
Hvordan bruke spør dømt a. Spør din venn for et spørsmål å spørre dømt a., eller enda bedre, stille et spørsmål av dine egne.
 1. 1
  Gå til nettsiden spørre dømt a. hvor du vil bli presentert med to bokser, en ber om din "protestskriv", og man ber om det spørsmålet du ønsker å stille.
 2. 2
  Spør din venn for et spørsmål å spørre dømt a., eller enda bedre, stille et spørsmål av dine egne. Hvis vennene dine tenker på et spørsmål du vet svaret på, går du videre til neste trinn, ellers kan du bare fylle "Jud, vennligst svar:" og fyll i spørsmålet. Jud vil svare med et generelt svar som "Jeg kan ikke opprette en åndelig link". Ikke noe problem, bare prøv igjen, og når du kommer opp med et spørsmål som du vet svaret, bare gå videre til neste trinn.
 3. 3
  Begynn å skrive inn standard underskriftskampanje (som er "dømt a., kan du svare:") inn i "oppropet" boksen. I begynnelsen av begjæringen skriver en periode (punktum). Det er der magien skjer, i stedet for en periode blir satt inn begjæringen boksen, vil du se en stor "J", som illustrert nedenfor.
 4. 4

 5. 5
  Skriv inn svaret på spørsmålet vennene dine har bedt deg. Legg merke til hvordan begjæringen fortsetter å "fylle seg ut" som du skriver svaret.
 6. 6

 7. 7
  Avslutt svaret på spørsmålet ditt med en periode (punktum). Du er nå ute av "svar mode", som betyr alt du skriver etter den andre perioden (punktum) vil vises på skjermen. Nå fullføre manglende del av standarden begjæringen.
  • Merk: når du skriver et kolon (':'), vil markøren automatisk flytte til "spørsmål" boksen
 8. 8

 9. 9
  Fyll ut spørsmålet boks med spørsmålet levert av vennene dine. For dette eksempelet vil vi bruke den fiktive spørsmålet "Hvem var denne how-to laget for?". Når du skriver spørsmålstegn ("?"), Vil svaret boks komme til syne, og svaret vil bli vist.
 10. 10

 11. 11
  Se i undringen som vennene dine er forvirret av jud og hans evne til å vite svaret på spørsmålet sitt. Utvilsomt vil de ønsker å stille et annet spørsmål, i så fall, klikker du bare på "Nytt spørsmål" linken og gjenta disse trinnene igjen.

Tips

 • For å holde trikset troverdig, la dine venner å skrive begjæringen og spørsmål, når Jud gir dem en av de standard svarene, fortell dem at han må ikke liker dem og foreslå for dem at du tar over plikten til å skrive.