Wku

Hvordan du kan forbedre dine sjanser til å gå viral

Nesten alle som er kunnskapsrike med internett har hørt om "gå viral". "Going viral" refererer til det faktum at innholdet resonerer så enormt at det tar fyr, og ender opp med å bli den siste store ting over internett. Det er når innholdet blir likt, retweeted, republiseres, kommentert, blogget om, snakket om på gatene i LA til Viti Levu, og det tjener du flere visninger enn dine villeste drømmer noensinne kunne ha forestilt seg.

Det er et kraftig utfall for webinnhold og for din merkevare omdømme (selv om dette merket er "du"). Men ønsker nøkkelen til å gjøre noe gå viral er et urealistisk ønske, sikkert, bør du gjøre ditt beste for å gjøre innholdet mest interessant og fascinerende online opplevelse er mulig, men ingen kan virkelig sette fingeren på hva som forårsaker noe å "gå viral ". Hva du kan gjøre er å bedre sjansene dine for å oppnå en viral utfall mens akseptere at mye av å gå viral kommer til å være om hell og lykke.

Trinn

Hvordan du kan forbedre dine sjanser til å gå viral. Verdsett de varierende grader av "gå viral".
Hvordan du kan forbedre dine sjanser til å gå viral. Verdsett de varierende grader av "gå viral".
 1. 1
  Verdsett de varierende grader av "gå viral". Nettstedet ditt innhold, bilder eller en video du har laget kan "gå viral", kan din markedsføring slå viral ("viral marketing"), og i tilfelle av sosiale medier, en blogg, en Facebook-side eller en gruppe, eller en tweet kan slå viral. Faktisk, alle slags innhold du oppretter som deles via telefoner, iPads, datamaskiner eller andre elektroniske midler kan være viral, det være seg en app, spill, eller en historie, så ikke begrense din ide om hva som kan gå viral til å tenke på dans babyen videoer eller million pixel nettsteder! Den neste store viral ting er... ukjent!
  • Viral kan bety innenfor din interesse nisje, som for eksempel bare blant fotograferingsfantaster, matlaging fans, Star wars samlere kunne, eller hva, eller det går utover din nisje i stratosfæren for å bli nytes og deles rundt av alle, bare fordi det er noe innenfor innholdet som resonerer med en bred gruppe av mennesker, for eksempel en menneskelig interesse element, et problem løst, en helse skremme, en video eller historie om en søt gutt eller kjæledyr, etc.
 2. 2
  Forstå grensene for å gå viral. Det er en god ide å få dette rett før du får altfor begeistret - du kan ikke gjøre innholdet gå viral. Du kan håpe på det, kan du plassere innholdet til å være på sitt beste og mest interessante med den underliggende ønske om at wiill det slå an på, men du kan ikke gjøre det gå viral. På det meste, som Ann Handley og CC Chapman forklare i sin bok Content Rules, kan du "dytte, dytte, og be for det... [men] sannheten er at viral er i stor grad en lykkelig ulykke." Så, ikke prøv å kontrollere viral innholdet ditt, i stedet konsentrere seg om å gjøre det overbevisende, på toppen av sin nisje, interessant,, flytting, og definitivt noe i stand til å resonere med mange lesere eller seere. Godta at det vil være publikum som gjør den endelige avgjørelsen om innholdet er "viral verdighet".
 3. 3
  Vet hva flyter. En av de viktigste tingene bak noe kan gå viral er at det berører mennesker på en eller annen måte. Og hva er mest sannsynlig å ta en haug med folk som er teknologisk avanserte, clued inn, og klar for ny informasjon hele tiden? Ikke overraskende, er det det samme som det alltid har vært - ting som er oppløftende og gjøre oss godt om oss selv og andre. Hva er mest sannsynlig til "flow" - det vil si, blir sendt rundt sosiale medier nettverk - er innhold av følgende art:
  • Innhold som inspirerer awe. Tenk på "Christian the Lion". Kan du likevel komme over det faktum at to karene kunne også kjøpe en løveunge i et stort varehus i midten av en av verdens største byer (Harrods) Once Upon A Time, og at at løven kan deretter boltre seg i lokale London hager før de blir sendt til Afrika og fremdeles kjenne sine opprinnelige eiere år senere? Den slags fryktinngytende fortelling gir oss alle en følelse av hvor fantastisk denne verden er, og hvordan vi kan alle spille intrikate, verdifulle roller i livet.
  • Innhold som utløser en følelsesmessig reaksjon.
  • artikler, positive, oppløftende meldinger. Artikler i stand til å åpne sinn og utvide kunnskap gjennom positive meldinger er spesielt likte.
  • Artikler som gjør oss føles godt om oss selv og andre. En viral hendelse som skapte en ekte følelse god følelse var videoen "Validering", der folk så gode som kommer med å validere andre mennesker. Artikler som som skaper en følelse av beundring og overgå av ren egeninteresse tendens til å være den mest delt, viser at vi bryr oss mye om andre, og vi er flyttet av historier om andre som aktivt gjør noe for å vise dette.
  • Lengre artikler enn kort. Tro det eller ikke, vil folk bruke tid på å lese grundig når innholdet fortjener det, og når det bærer et klart budskap om at de er lengsel etter å lære mer om. Bare være sikker på at lengre betyr "mer engasjerende" og ikke "lang omstendelig og repeterende"!
  • emner, spesielt de "uventede". Ting som er out-of-the-vanlige, svært uvanlig, og svært interessant.
  • Søte ting. Laughing babyer, sprø katter, hunder gjør triks, etc. - elsket vi har alle sett eller sett slikt innhold, og det.
 4. 4
  Har verdi, oppfattet eller på annen måte. Noen eksempler på informasjon som hjelper andre med å forbedre sine liv, forstå ting bedre, eller gjøre rettidige beslutninger inkluderer:
  • og instruksjonsvideoer innhold
  • , Spesielt breaking news
  • Advarsler (som et svindelforsøk eller virus på nettet)
  • Freebies og konkurranser.
 5. 5
  Har du en overflod mentalitet. Informasjon pleide å være noe forsiktig beskyttet og målt ut til massene. I disse dager er det om å dele informasjon så mye som mulig, men ikke hvilken som helst informasjon, men nyttig, kvalitet, informativ, og selv detaljert informasjon som folk virkelig trenger eller ønsker å gjøre livet bedre. Den personen, selskapet eller gruppen som er mest villige til å gi god informasjon til andre som aksjer eller løser noe, og innebærer ikke en hemmelig agenda (for eksempel salg eller krav) er mest sannsynlig å få respekterte followings, som forbedrer sjansene for å snu viral. Men vær forsiktig med hvordan du fremme denne enorme mengden av, se nedenfor for å unngå overdrive kampanjen.
 6. 6
  Sørg for at folk kan finne innholdet. Innhold som er gravlagt og vanskelig å få tilgang vil ikke gå viral for det enkle faktum at ingen kan finne den. Begynn med ditt domene eller vert, hvis du har ditt eget domene, er det en lett-å-huske navn eller en som krever minnet om en elefant for å få rett? Hvis du bruker et annet nettsted vert for innhold, sørg for å bruke en som har en god følgende, for eksempel, Youtube, eller Facebook, osv. Og være sikker på at innholdet inkluderer svært ting folk vil være på jakt etter, for eksempel en vending, en presis, spesifikke søkeord osv.
  • Søke etter innhold ved hjelp av en søkemotor eller to. Det kommer tilbake til deg lett eller er du å måtte grave gjennom side etter side med avkastning før det dukker opp?
  • Bruke sosiale medier som en streng å spille din. Aktiv Facebook-og Twitter-kontoer er stedet å forlate informasjon om fersk opplastet innhold og å oppmuntre til at informasjon kan deles rundt mye.
  • Gir enkel søk og kategorisering i innholdet ditt, slik at folk kan finne ting raskt hvis de ønsker å se gjennom mer enn ett stykke innhold. Videre søkemotorer kjærlighet kategorier.
  • Tag og alt du kan. Søkemotorer kan finne innholdet bedre på denne måten.
 7. 7
  Publisere selv. Mens det ikke er mulig å lage en viral resultat, er det mulig å oppmuntre til potensialet for den. Offentliggjøre innholdet gjennom pålitelige kanaler er en viktig måte å få innhold sett, lagt merke til, og mulig plukket opp av mange andre. Med andre ord, gjør det svært enkelt for folk å legge merke til at innholdet er der.
  • Sett innhold på mer enn ett sted. Bruk Twitter, Facebook, YouTube, RSS feeds, microblogging områder, og selv linker via profil sider du har på ulike nettsteder og e-signaturer. Komme inn på forumet, i IRCs, og andre steder du vanligvis hyppig og tilfeldig nevne ditt mesterverk og foreslår at folk kan sjekke det ut.
  • Bruk en link. Flertallet av har linker i dem. Når det gjelder virale videoer og nettsider, er linken en viktig del av det.
  • Send en link til innholdet ditt til alle du kjenner som venner, familie og kolleger, forutsatt at det ikke er sannsynlig å være en plage for dem.
 8. 8
  Ikke overdriv innholdet opprykk. Være veldig selektiv på hva du oppfordre dine lesere og seere til å sjekke ut. Du ønsker ikke å overbevise dem om at hver eneste del av innholdet du produserer er den neste nyeste største tingen eller de vil begynne å se deg som "gutten som ropte ulv" og stoppe selv ser på arbeidet ditt. Vær klok på hva som er det aller beste av produksjonen din, og bare sette det frem som verdig for å bli delt rundt. På den måten øker du sjansene for å gå viral fordi det er både kvalitet og ikke om over-presse den opprinnelige innhold delere.
 9. 9
  Lag momentum og egge handling. Ikke bare bør du publisere selv, men du må også hjelpe seere og lesere gjøre noe med innholdet ditt, det er ikke nok å bare sette innholdet ut og sitte om håper noe vil eventuate. Plant forslaget for dem og tillate dem å være dommer over hvorvidt de vil følge gjennom. For eksempel, hvis du ønsker å bli retweeted, bare spør. Og sørg for å prøve det seks brev ord, 'please'. En høyere andel av retweets er funnet å inneholde ordet " vær "enn ikke! Noen måter å gi en oppfordring til handling inkluderer (og flere av disse du kan gjøre, jo bedre):
  • Gir tydelige sosiale deling ikoner, for eksempel Facebook, Twitter,, Google Reader, etc. Disse ikonene er kjærlig omtalt som "sosial bling" og siden de øker brukervennligheten som folk kan passere rundt innholdet, få mest mulig ut av dem.
  • Fortelle folk hva du håper å skje med innholdet ved å forsiktig styring dem med slag og gjennomtenkt forespørsler. Noen av måtene å gjøre dette på er å si slike fraser som:
   • Sjekk ut... (Min link, min eBok, mitt innlegg, videoen min, min artikkel, etc.)
   • Vennligst bygge inn videoen min / interaktiv quiz... (Og gjør det lett for at dette skal skje)
   • Følg denne personen
   • Last ned min widget / game / / eNook!
   • Please!
   • Hjelp meg...
   • , For eksempel "Hva synes du om...?", Og så videre.
  • Inviter folk til å komme og samhandle med deg, din innhold, eller noe du har laget rundt innholdet. Kanskje et webinar, eller en Skype-samtale, eller en Twitter-fest. Vær åpen for alle muligheter til å opplyse folk om potensialet for innholdet.
 10. 10
  Sjekk din. Som med de fleste ting i livet, er timing alt, og du må ha en følelse av hvorvidt tiden er inne for innholdet du håper å gå viral. Hvis det ikke er det, kan tålmodighet være en dyd til det rette øyeblikket vises, men hvis det er, så ikke kast bort et øyeblikk i tilfelle noen andre får det foran deg. Bare du vil være i stand til å måle spørsmålet om timing som det vil være svært lydhøre til emnet og interesser, og er noe du må overvåke pulsen på deg selv.
  • Når det gjelder timing å legge seg selv, er dette en relatert, men litt annen sak. Sørg for å legge til det du vet er den mest aktive tiden av å være online for målgruppen. Jo flere folk som er aktivt leser, ser, eller i samspill med innholdet ditt på samme tid når den slippes, jo større er sjansene for innholdet bli sendt rundt blant buzz av nyhet og gjensidig opprettholde deling.
 11. 11
  Gi rom for. Til syvende og sist er det mulighet for samtale skal foregå som hjelper mange et stykke webinnhold for å slå viral. Sørg for at det er lett for folk å kontakte deg hvis de ønsker å vite mer, enten via kommentar bokser, IM, en chat forum, en e-post, eller på noen annen måte du er vant til å bruke. Og være lydhør, ikke folkesky!
  • Karakterer systemer kan være nyttig også, det samme antall besøkende. Disse gjør innflytelse lesere og seere som kan se hva andre tenker om innholdet og hvor mange andre mennesker blir involvert.

Tips

 • Sjekk at innstillingene på din blogg, hjemmeside, eller annet innhold sortering kilde tillate deling. Du ville ikke ønsker din deling holdt opp av ikke tikkende de riktige boksene!
 • Moderere kommentarer å fjerne upassende, irrelevante eller støtende innlegg som er knyttet til ditt materiale. Men ikke redigere noen relevante kommentarer eller fjerne relevante seg. Dette er bare om å feie ut kommentarer sannsynlig å avlede oppmerksomheten fra den virkelige samtale og buzz rundt innholdet, slik at alle ekte kommentarer er lettere for andre å lese, enten støttende eller på annen måte av innholdet.
 • Uansett hvor hardt du prøver og hvor mye du analysere eksisterende viral innhold, noen av "gå viral" er bare ned til flaks, glad timing, og den nåværende humør av internett publikum. Du kan ikke forutsi det, og folk som insisterer på at de kan praktiserer magisk tenkning, der de vil bli tungt belønnet med mindre optimale resultater enn hva de drømmer om.
 • Hvis du vil bruke en sentralisert tjeneste for deling som ShareThis.com, kan dette gjøre å plassere dele knapper på nettstedet ditt mye enklere å gjøre og administrere.

Advarsler

 • Ikke alt som du tror vil gå viral vilje. Godta det og være ærlig med deg selv om verdien, kvalitet og verdighet av innholdet i første omgang.
 • Unngå å delta i magisk tenkning, og dette vil hindre deg fra å sette i hardt tiltrengte innsats for å gjøre innholdet verdt.

Ting du trenger

 • Topp kvalitet på innholdet.
 • Fornøyd med en frisk, interessant, positiv, og quirky vinkel.
 • Forskning og kunnskap om målgruppen.
 • Kunnskap om emnet og dens valuta.