Wku

Hvordan du legger farge til et skannet bilde ved hjelp av photoshop

Denne artikkelen vil forklare hvordan du color 'soft stil "anime bilder, mye som de du ser på blogger og quiz nettsteder hverdagen. (Men kan dette rapporteres art tyveri hvis du ser det;. Hvis du er fristet til å bruke en anime bilde for websiden din være sikker på at du ikke ripping av noen stakkars mann eller kvinne som jobbet dager på det bildet alltid spørre først, eller du kan være rapporteres og bøtelagt.)

Trinn

Hvordan du legger farge til et skannet bilde ved hjelp av photoshop. Sett tegning på skanneren.
Hvordan du legger farge til et skannet bilde ved hjelp av photoshop. Sett tegning på skanneren.
 1. 1
  Sett tegning på skanneren. Hvis tegningen må være innsatt kan du gjøre det ved å tegne over din blyantstreker med en penn. Bedre verktøy vil ikke magisk gjøre bildet 10x bedre, men de hjelper en erfaren artist.
 2. 2
  Skanne bildet. Det bør være et vindu med alternativer som DPI-innstillinger og en lysstyrke / kontrast innstilling. Hvis du er usikker på din datamaskins virtuelt minne deretter sette DPI til 150 eller lavere. Photoshop er vanligvis bedre for å rydde opp, så slutt å skanne bildet og åpne det i Photoshop.
 3. 3
  Størrelse bildet ditt til din smak. Mange skannere størrelsen på bildet basert på DPI nivåer, hvis bildet ser for stor for deg, kan du endre størrelsen det ned ved å gå til Image> bildestørrelse og angir dimensjoner du foretrekker ex: 800 x 800 piksler.
 4. 4
  Gå til bilde> justere> lysstyrke kontrast og rote rundt med glidebryterne til de hvite er hviteste og linjene er svarte, sørg for at linjene er fortsatt myk skjønt, hvis du ikke er fornøyd med resultatene du kan gå til bilde> justere> nivåer.
 5. 5
  Slett eventuelle uønskede spesifikasjoner eller skitt som ble plukket opp av skanner.
 6. 6
  Rengjør linjene.
  • Trykk CTRL og 'A' på samme tid, og deretter CTRL og X (samtidig), SHIFT og CTRL og deretter 'N'.
  • Navngi lag linjer eller lineart eller Molly, du trenger bare å nevne det slik at du ikke blander opp lagene.
  • Bruke maling bøtte verktøyet og fylle hele lag med svart (ikke bekymre deg vi bare 'unsticking' linjene dine). Pass på at du fortsatt er på 'Linjer / Molly' lag og trykk på "Quick mask"-knappen.
  • Trykk CTRL og V. Dine linjer skal vises i rødt mot et svart lerret, nå trykker på andre hurtigmaskeknappen (for å skifte den andre av), bør linjene dine ser ut som de har liten maur krypende rundt dem. Bruk viskelær for å fjerne den svarte trykk CTRL og D. Dine fine svarte linjer bør være på linje / Molly lag uten hvite ting.
 7. 7
  Bruk airbrush til farge og skygge siden det er en veldig myk børste, lage et nytt lag under din linjer og farger i det stadig hudtone du skal bruke. Farge hver del av bildet på et annet lag, så skyggelegge dem med airbrush. Hvis du vil skyggelegge dem alle på en gang, lage en lag over alle de fargede lag, men under strektegninger, og sette den til "formere" og bruke en farge som fersken eller blå (avhengig av hva slags farger du 're går for) og skygge alt, vil du legge merke til den fargen du skyggelagt med endringer litt når du farge over hver annen del.
 8. 8
  Rotet med åpenhet bar til du får din ønskede resultater, sørg for å bruke airbrush.
 9. 9
  På et nytt lag, legge til høydepunkter og rosa til hans / hennes kinn hvis du vil, senke åpenhet og legge til noen flere høydepunkter (hvite prikker etc.) På et nytt lag.
 10. 10
  Gå til strektegninger laget og velg den lille boksen som sier "bevare åpenhet 'og farge linjene litt mørkere enn de delene av bildet, ex: hvis håret er blondt farge håret linjer lys brun. Gjør dette med alle strektegninger, hvis du rotet deg det er greit at du kan farge det igjen.
 11. 11
  Rydd opp tegningen din, signere det og du er ferdig!

Tips

 • Fargestoffer øyne kan være vanskelig, men hvis du tenker på dem som en slags spretne juvelen du bør være i stand til å gjøre dem skinnende.
 • Hvis du tegner en bakgrunn, for eksempel en skog eller inne i et hus, sørg for at lyskilden samsvarer med det, og at charater samsvarer med bakgrunnen.

Advarsler

 • Ikke bruk brenne eller dodge for å skygge.
 • Du kan bruke dodge verktøy for sparkles og bitte små ting som trenger litt glans, men aldri bruke den på mørke farger prøver å bruke det bare på lyse gyldne farger.
 • Lagre ofte, er det veldig lett å miste arbeidet ditt ved å trykke på feil knapp eller ved et uhell slår av PC-en. Trykk CTRL og S for å lagre.

Ting du trenger

 • Photoshop 5.0LE eller høyere.
 • En grafisk tablett (en mus vil fungere, også hvis du ikke har en tablett.)
 • En skanner og tegningen din.
 • Du bør også vite hvordan du bruker Photoshop.
 • Du må vite hva begrepet "Line art" betyr også.