Wku

Hvordan endre font egenskapene til teksten i et PDF

Filformatet PDF eller Portable Document Format, blir ofte brukt for å opprettholde integriteten i dokumentet. Det betyr at uansett hvilket program du bruker, vil dokumentet vises det samme. Så for å endre dokumentet, trenger du enten konvertere filen, eller bruke en bestemt PDF-redigering program for å endre dokumentet.

Trinn

Hvordan endre font egenskapene til teksten i et PDF. Bestem deg for å konvertere filen.
Hvordan endre font egenskapene til teksten i et PDF. Bestem deg for å konvertere filen.

Alternativ 1: konvertere filen

  1. 1
    Bestem deg for å konvertere filen. Konvertere filen kan føre til at formateringen i dokumentet for å endre, men det åpner for enklere redigering med en tekstbehandler som du er mer kjent med.
  2. 2
    Finn en konvertering program som er riktig for deg. PDF til Doc programmer finnes over hele internett gratis. De fleste vil ikke kreve at du laster ned programvare, men i stedet vil gjøre det direkte via din nettleser og lagre dokumentet på din datamaskin. For en liste over konvertering programvare, se nedenfor.
  3. 3
    Lagre dokumentet. Når du har fulgt programmet eller programvare instruksjoner for å konvertere filen, lagre dokumentet på din datamaskin. Bruke filformatet. Doc vil tillate deg å åpne filen lett.
  4. 4
    Åpne dokumentet ved hjelp av et tekstbehandlingsprogram (e. G. Microsoft Word, OpenOffice). Endre font egenskaper som ønsket å bruke verktøyet bar i det programmet.
  5. 5
    Re-lagre filen. Klikk "Lagre som" og velg "PDF" format.

Alternativ 2: edit som er

Selv om det er lettere å konvertere filen, "redigering som er" er mindre sannsynlig å påvirke formateringen av filen. Den mest kjente program for å redigere PDF-filer som er, er Adobe Acrobat. Andre PDF-redigering programvare er også tilgjengelig på nettet.

Bruk adobe acrobat 6 profesjonell

  1. 1
    Klikk verktøy på menylinjen, velg avansert redigering, og velg retusjering tekst verktøyet.
    Pekeren form endres til en markør form når du flytter den over teksten i dokumentet.
  2. 2
    Velg teksten å endre font egenskaper.
  3. 3
    P roperties P>.
    Egenskaper for Retusjering dialogboksen vises.
    Merk: Endringene du angir i Egenskaper for Retusjering Note:> dialogboksen er samtidig forhåndsvises i PDF-dokumentet.
  4. 4
    For å endre skrifttypen til den valgte teksten, velger du en skrift fra skriften nedtrekkslisten.
    Merk: skriftene som brukes i dokumentet er oppført først, og de ​​andre skrifter som er installert på datamaskinen, vises etter et mellomrom.
  5. 5
    Velg skriftstørrelsen for den merkede teksten fra skriftstørrelsen nedtrekkslisten.
  6. 6
    Hvis du vil endre avstanden mellom tegnene i den valgte teksten, velger en tegnavstandsstil verdi fra tegnavstand nedtrekkslisten.
  7. 7
    Hvis du vil endre avstanden mellom ordene i den valgte teksten, velger du en ordavstand verdi fra ordavstand nedtrekkslisten.
  8. 8
    Å strekke eller krympe den valgte teksten horisontalt, velger du en skalering verdi fra horisontal skalering nedtrekkslisten.
  9. 9
    Å bygge inn skriften i PDF-filen, velger embed boksen.
    Merk: Inkludering-skriften i PDF-filen forhindrer skrifterstatning på brukerens datamaskin, hvis brukeren ikke har skriften installert. Alle fonter kan ikke bygges inn i en PDF-fil og status for en valgt skrift kan sees i Tillatelser Merk:> seksjonen. For å redusere filstørrelsen på en innebygd fil, velger du Delsett boksen for å legge inn bare de tegnene i skriften som er brukt i dokumentet.
  10. 10
    For å endre skriftfargen på den valgte teksten, velg en fyllfarge fra fill drop-down menyen.
  11. 11
    For å gi den valgte teksten en pensel effekt, velg et slag farge fra hjerneslag drop-down menyen, og velg en strøkbredde fra strøkbredde nedtrekkslisten.
  12. 12
    Å flytte den valgte teksten vertikalt fra sin opprinnelige plassering i dokumentet, velger du en offset verdi fra grunnlinjen offset nedtrekkslisten.
  13. 13
    Klikk Lukk for å lukke dialogboksen Egenskaper for Retusjering og bruke endringene på den valgte teksten.