Wku

Hvordan få albumbilder for en ipod eller itunes


Gratulerer! Du har din. Nå kan du ivrig importere alle dere CDer til iPod, og du spiller dem, men Jøss, hva? Det er ingen kunstverk! Ikke bekymre deg, det er en enkel, gratis måte å få dem på din iPod og / eller.

Trinn

Hvordan få albumbilder for en ipod eller itunes. Klikk på "avansert" på toppen av skjermen.
Hvordan få albumbilder for en ipod eller itunes. Klikk på "avansert" på toppen av skjermen.

Automatisert metode

 1. 1
  Åpne iTunes. Kontroller at du har lagt til litt musikk til biblioteket.
 2. 2
  Klikk på "avansert" på toppen av skjermen.
 3. 3
  Velg "få albumbilder" fra nedtrekksmenyen. En varselmelding skulle komme opp, forklarer at sanger med manglende albumbilder vil bli sendt til iTunes. Samtykker til rask og dine kunstverk vil starte nedlastingen. (Hvis det ikke er bedt om, betyr det at du har deaktivert som varselmelding, men grafikken er fortsatt blir lagt til.)
  • Hvis du vil vise nedlasting prosess, klikk på (>) på venstre side av iTunes-play boksen til du kan se en melding som dette:
  • Hvis du vil avbryte nedlastingen ved å klikke på "x" på høyre side av stykket boksen.
 4. 4
  Vent til den endelige meldingen. I all sannsynlighet vil den fortelle deg iTunes kunne ikke finne noen av kunstverk.
  Pass på å sjekke noen av de gode tips på slutten av denne artikkelen for å korrigere eventuelle albumtittel problemer før du går videre til neste trinn
  • For å sjekke hvilke album kunstverk ikke ble funnet etter, klikker du på plusstegnet i systemstatusfeltet boksen. Du kan enten la disse være eller legge kunstverket manuelt. Se den neste delen av denne artikkelen for å lære hvordan.Manuell metode

 1. 1
  Bestemme hvilke sanger du ønsker å legge til bilder til. Prøv å søke etter album i iTunes. Klikk en gang på en sang for å sørge for at albumet har ingen kunstverk.
 2. 2
  Finn kunstverk. En utmerket kilde er Wikipedia. Wikipedia har en artikkel om nesten hvert album, og de inkluderer et bilde av nevnte album. Klikk på grafikken for større bilde og dra bildet til skrivebordet ditt, eller høyreklikk og kopiere bildet. (Hvis du ikke finner din skisser på Wikipedia prøve å gjøre et bildesøk med en søkemotor som Google Images.) Bruk alltid full størrelse bilde, selv om google sier det er samme størrelse. Hvis du ikke bruker full størrelse bilde, vil bildet bli uklart.)
 3. 3
  Marker sangen (e) i albumet som mangler kunstverk ved å klikke på dem. For å markere flere sanger klikk på den første sangen, hold nede shift-tasten og klikk på den siste sangen i albumet. For å markere flere sanger som ikke er gruppert sammen klikker på en sang, og klikk på de andre sangene mens du holder nede ⌘ / eple-tasten på en Mac eller ctrl på en PC. For å markere alle sangene i det vinduet trykk ⌘ / eple A (Mac) eller ctrl A.
 4. 4
  Gå til Fil og Vis info (eller trykk ⌘ / apple jeg på en Mac, ctrl jeg på en PC). Et vindu skal dukke opp merket Multiple Elementinformasjon. Dra eller lime bildet inn i boksen merket Artwork. Under Album sørge for at alle sangene har samme albumnavn ved å skrive inn riktig album og merke av i boksen.
 5. 5
  Klikk OK og vente til datamaskinen for å fullføre legge kunstverket.
 6. 6
  Slett sanger fra ipod din og legge dem ved behov. Note-du kanskje ikke trenger å slette sanger fra iPod... under kategorien Musikk på iPod-skjermen, fjerner du merket for albumbilder knappen, klikk Bruk, og deretter velge om igjen på knappen og klikk Bruk.
 7. 7
  Lene seg tilbake og nyte muligheten til å bla gjennom albumene dine, og identifisere dem ved kunstverk.

Tips

 • Noen ganger må du bruke et bilde søk for å finne et album. Dine album bilder trenger ikke å være firkantet, men de vanligvis stille opp best på den måten. Husk at bildet kan være ganske liten siden du skal se dette på en svært liten iPod-skjermen. Men fortsatt sørge for at bildet ikke er uskarpt eller kornete.
 • Nå som du har albumbilder du kan endre visuelle innstillinger på iTunes for å se dem. Hvis du ikke kan se albumbilder når playings sanger klikk på Vis og Vis Artwork eller trykke ⌘ / eple G på en Mac og Ctrl G på en PC. Du kan også leke deg med hvordan albumene vises.
 • Hvis du laster ned sanger fra iTunes vil de allerede har kunstverk.
 • Hvis du har ekstra mellomrom og tegnsetting i album titler eller ingen album spesifisert, kan det hende at kunstverk ikke finnes i den automatiserte metoden. Dette gjelder også hvis det er en forskjell i store / små bokstaver. Hvis du kopierer albumtittel som er oppført i iTunes i Google, vil du ofte finne iTunes 'svært lik, men litt forskjellig versjon av samme album. Kopier og lim inn denne albumtittelen fra kilden til iTunes-biblioteket for den matchende albumcoveret.
 • Hvis du har en Windows-basert PC og har tidligere dratt albumene til Windows Media Player, er albumet art sannsynligvis allerede på systemet, men filene er "skjult". Å få dem, først konfigurere Windows Utforsker til å vise skjulte filer, mapper og stasjoner. Deretter bruker du på Start-knappen for å søke etter "albumart" (i ett ord). Deretter klikker du på "vis flere resultater." Windows explorer vil vise alle albumbildene filer. Velg et ikon visningen for å se miniatyrbilder.
 • For en enkelt sang bare spille sangen og dra bildet ønsket som kunstverk inn i boksen som sier Drag albumbilder her. Hvis du ikke ser denne boksen gå til Vis og Vis Artwork eller trykke ⌘ / eple G på en Mac og Ctrl G på en PC. Denne metoden kan også brukes for redigering flere sanger samtidig:
  • Klikk på tittellinjen over grafikkvisningen å veksle mellom Spilles nå og valgte elementer (dvs. klikk på ordene som vises for å bytte til den andre modusen).
  • Med valgte elementet vises ovenfor den tomme grafikkvisningen (dvs. der det står Drag albumbilder her), velge sanger som tilhører samme album og dra bildet til grafikkvisningen. Den nye albumbilder vil bli lagt til alle sangene som er valgt (dvs. ikke nødvendigvis sangen som spilles).
 • Hvis en sang som allerede har et albumbilde, men du ønsker å endre det, gå videre og legge kunstverket normalt. Det vil ikke dukke opp fordi det første bildet er fortsatt misligholdt. For å endre dette gå til Fil> Vis info. Når vinduet dukker opp gå over til Artwork fanen og velge kunstverk du har lagt til. Du kan også legge til eller slette kunstverk fra dette vinduet.
 • En annen stor kilde for plateomslag Discogs. Discogs er en nettside du kan søke etter (og kjøp) album i nesten alle format fra mange, mange tiår. De har omtrent alle album som du kan tenke på. De har også noen forskjellige albumbildene bilder. Når du finner albumet du vil, bare høyreklikker du på albumet bildet og kopiere bildet som nevnt ovenfor.

Advarsler

 • Noen nettsteder hevder må du kjøpe deres albumbilder finder å få dine kunstverk. Selvfølgelig, ikke faller for det, så kan du legge det gratis å bruke denne artikkelen.
 • Den automatiserte metoden vil ikke fungere for alt. Sjansen er iTunes vil ikke være i stand til å gjenkjenne alle sangene dine, spesielt hvis de mangler informasjon eller ikke er i iTunes databasen. I tillegg er iTunes ikke alltid nøyaktig. Det kan gi en sang kunstverk fra en tilfeldig soundtrack, selv om den riktige albumet er spesifisert.
 • Windows Media Player vil også laste ned albumbilder automatisk. Bare spille av mp3 sang i Windows Media Player. Det vil laste ned kunstverk og legg den i mappen du spilte det fra. Men gjør oppmerksom på at denne "Artwork for Cover av Album" som du får fra å spille sangen du ønsker skisser for i Windows Player of Media vil inneholde mange færre piksler (derav dermed være av en dårligere kvalitet på display) som de eksempler som du kan være i stand til å høste bruke Google Image engine søk eller Encyclopedia Wiki.
 • Hvis du ikke er koblet til internett iTunes ikke vil være i stand til å få tilgang til iTunes Store, og vil ikke være i stand til å legge noen skisser.
 • Legge kunstverk kan gjøre datamaskinen tregere. Slutte å spille / laste ned noen sanger og gå ut av andre programmer hvis det er et problem.
 • Hvis du legger til albumbilder til sanger på iTunes det ikke vil være på din iPod og vice versa. Prøv å sette kunstverk på iTunes-sanger, slette sanger fra iPod, og deretter legge dem til iPod igjen.
 • Også kan du ta oppmerksom på det faktum at kunstverk bilde som du har tenkt å Internett-søk for og flytte inn i din Apple digital musikkspiller kunne ganske muligens være dekket av artikler av lov som er utformet for å beskytte rettighetene til artister og andre oppdrag for sine arbeid og ved å høste bilder som foreslått her kan være i strid med nevnte artikler av loven. Care må holdes.