Wku

Hvordan klippe ut et bilde (grønn skjerm)

Noen gang sett de bildene hvor et objekt eller person er på en ensfarget bakgrunn (dvs. cutout)? De kan se ut som de er ferdige med dyre bilde redigering programvare, men faktisk er mange gjort med MS Paint, produsere mer nøyaktige resultater.

Trinn

Hvordan klippe ut et bilde (grønn skjerm). Få det bildet du ønsker å klippe ut.
Hvordan klippe ut et bilde (grønn skjerm). Få det bildet du ønsker å klippe ut.
 1. 1
  Få det bildet du ønsker å klippe ut. Dette gjøres best hvis kontrasten mellom objekt og bakgrunn er høy, og dette gjør det lettere å spore kanten av objektet senere.
 2. 2
  Åpne opp bildet i MS Paint.
 3. 3
  Venstre og høyreklikk på den lyse grønne fargen på fargen gane (ikke samtidig). Du bør legge merke til både av de små "utvalgte farger" boksene gå grønt.
 4. 4
  Plukk opp markeringsverktøyet. Start med de områdene som du lett kan fjerne. Velg områder i bakgrunnen og slette dem. Du vil merke de går grønt som du gjør dette.
 5. 5
  Zoome inn. Nå å se litt nærmere. På verktøy-bar klikker du zoom-verktøyet (forstørrelsesglasset) og på boksen nedenfor Klikk 2X. Bildet vil doble i størrelse.
 6. 6
  Jobbe videre med å slette bakgrunnen med markeringsverktøyet. Arbeide nøyaktig. Hvis du hogge ut litt ved et uhell, trykk "Ctrl + Z" for å angre den siste endringen.
 7. 7
  Zoom inn på nytt, bortsett fra denne gangen, zoome til 8x. Rull sammen til du ser øverst i bildet.
 8. 8
  Velg rett linje verktøyet. Velg den andre tykkeste linje fra boksen under.
 9. 9
  Se nøye etter grov skisse av bildet. Hvis du ikke har hatt mye praksis på dette før, det virkelig hjelper å ha en høy kontrast. Begynner å tegne rundt omrisset, ta av rutene der det er mørkt. Bruk korte linjer der flere detaljer er nødvendig, og ikke prøve å få alt med dette verktøyet ennå. Bildet vil begynne å se "rotete" på dette punktet, men ikke fortvil. Det er midlertidig.
 10. 10
  Velg svingete linjen verktøyet når du kommer til den første kurven. Dra linjen (rett) over kurven. Nå bøyer linjen rundt kurven.
  • Hvis du får kurven galt, ikke prøv å justere den. Trykke "Ctrl + Z" vil angre linjen, slik at du kan prøve igjen.
 11. 11
  Slett alle "overflødige" avfall. Velg viskelæret når du har gått rundt hele objektet. Som standard skal boksen nedenfor har valgt den nest største viskelær. Hvis ikke, velger du det.
 12. 12
  Zoome ut igjen til 1x når du har tatt bort alt avfallet.
 13. 13
  Undersøke arbeidet for områder der kanten har vært savnet eller kunne bli myknet. Zoom inn i dem og bruke blyant verktøyet til å redigere bildet pixel-for-pixel hvis det er nødvendig.
 14. 14
  Zoome ut til 1x.
 15. 15
  Endre ganen fargen du har valgt bakgrunnsfarge og velg fill verktøyet (maling bøtte). Klikk hvor som helst på grønn bakgrunn å endre bakgrunnsfargen. Du er ferdig!

Tips

 • Husk disse snarveiene: Angre = "Ctrl + Z", Redo = "Ctrl + Y", Save = "Ctrl + S" Kopier = "Ctrl + C" Paste = "Ctrl + V"
 • Lagre arbeidet regelmessig. Dette er en tidkrevende jobb, så hvis noe går galt og du ikke har lagret det, kan du miste alt. Alt som trengs er å trykke "Ctrl + S" med få minutters mellomrom.
 • Prøv ikke å vise folk hva du gjør før det er fullført. På den måten kan folk bli mer imponert over det ferdige stykket.

Advarsler

 • Etter at en buet linje, må du ikke forsøke å lage en ny. Hver buet linje vil akseptere to modifikasjoner, og prøver å gjøre en annen vil ødelegge din først. Klikk på et annet verktøy etter avsluttet buede linjen først og deretter tilbake på det.
 • Ikke bla opp eller ned når du bruker viskelær. Det skaper en tykk skive rett gjennom bildet som ikke kan angres, og tvinger deg til å gå tilbake til de siste lagring. (Men hvis du tar deg selv i tid, klikke på høyre museknapp, mens den andre er trykket ned kan angre det)

Ting du trenger

 • MS Paint
 • Ditt bilde
 • God tid og tålmodighet