Wku

Hvordan male dans (gutta)

Denne artikkelen er rettet mot high school alderen folk. Sliping har blitt svært populær gjennom ut skoler i USA og Canada.

Trinn

Hvordan male dans (gutta). Hvis du aldri har slipt før ikke bekymre deg.
Hvordan male dans (gutta). Hvis du aldri har slipt før ikke bekymre deg.
 1. 1
  Hvis du aldri har slipt før ikke bekymre deg. Se etter en jente som gjør en enkel side til side bevegelse med hoftene. Noen jenter gjør en figur åtte bevegelse, men det er foreslått å bli forsøkt side til side først.
 2. 2
  Høflig be den jenta du ønsker å slipe med hvis du kan, faktisk, slipe med henne. Hvis forespørselen er akseptert, forsiktig plasserer hendene på hoftene og svaier i takt.
 3. 3
  Etter at du har vært sliping for en liten jente kan begynne å gjøre noen andre trekk. Hun kan lene seg frem, la hendene på knærne, og begynner å flytte henne baken opp og ned mot bekken området. Bare stå der mens hun gjør det, kan du enten holde hendene på hoftene eller plassere dem på ryggen. Hun kan gjøre noen trekk som er spesifikke for sangen som "pop, lås, og slippe det". Ikke prøv å følge henne på disse trekkene.
 4. 4
  Se skiltene hun sender deg. Hvis hun smiler eller lener seg tilbake inn i deg, eller hun forteller venninnen hva en flott tid hun har, kan du ta det litt videre. Prøv å flytte hånden til hennes indre lår og lener hodet mot halsen hennes, men ikke gå for fort. Noen jenter liker å holde ting sakte.
 5. 5
  Hvis du ønsker å endre ting opp kan du prøve en front til front grind. det er her du setter ditt venstre ben (eller høyre ben hvis venstrebenet) i mellom bena hennes. Begynn med hendene på hoftene etter en stund kan du prøve å skifte du hendene ned på baken hennes. sakte komme nærmere gjennom hele sangen.
 6. 6
  Hvis det er en langsom del til en sang dette er en god sjanse til å gå inn for et kyss. La en hånd på skulderen hennes og snu henne rundt slik at hun er mot deg. Deretter beveger hendene til ryggen. Nå gå inn for kiss! Hvis hun smiler eller kommer tilbake i en annen dette betyr at hun likte det og vil ha mer. Så begynner å kysse henne mer og lenger før du kliner.
 7. 7
  Hvis du ser to jenter sliping med hverandre dette er en stor mulighet. Presse inn mellom dem og male normalt med en foran deg. Jenta bak deg vil la hendene på deg hofter og male med deg bakfra. dette kalles en sandwich.
 8. 8
  Hvis du virkelig liker en bestemt jente og ønsker å fortsette med henne gjennom natten gi henne en pause. etter en sang slutter hente henne i hånden og gå til forfriskninger området. kjøpe henne en drink. dette gir dere begge en sjanse til å kjøle seg ned. Prøv å starte en samtale og få nummeret hennes. Etter noen minutter hodet tilbake til dansegulvet.

Tips

 • Spise noen drops før dansen å holde pusten frisk.
 • Hvis du ikke kommer til å male da ikke stå i mosh av folk som sliping.
 • Sørg for å bruke antiperspirant, ekstra duft deodorant.
 • Ta en pause hver gang en stund slik at du ikke begynner å svette, fordi dette kan være en turn off.
 • Bare fordi hun ikke ønsker å slipe med deg betyr ikke at alle jentene ikke vil.
 • Bare fordi du slipes med en jente betyr ikke at hun liker deg, så ikke forfølge henne hele natten.

Advarsler

 • Hvis en jente forlater midten sang det ikke så farlig, og det betyr ikke at du var dårlig.
 • Ikke gå for hardt eller for fort.