Wku

Hvordan spore retweets

Hvis imitasjon er faktisk den sincerest form for smiger, så vil du sikkert ønske å holde styr på alle de gangene du har vært retweeted på Twitter. Spore retweets kan du se hvem som tar varsel av deg i Twittersphere. Det finnes en rekke måter å gjøre dette, og for å se andre data om dine retweets. Les disse trinnene for å finne ut de forskjellige måtene du kan gjøre dette.

Trinn

Hvordan spore retweets. Type "rt @ [håndterer du ønsker å spore]" i søkefeltet øverst på siden.
Hvordan spore retweets. Type "rt @ [håndterer du ønsker å spore]" i søkefeltet øverst på siden.

Bruk twitter søk

 1. 1
  Gå til https:/ / twitter.com /.
 2. 2
  Type "rt @ [håndterer du ønsker å spore]" i søkefeltet øverst på siden. Dette vil ta deg til en side som viser en liste over alle tweets som inneholder retweets av ønsket håndtaket.
  • Ved siden av "tweets", velg "Top" for å se tweets med flest retweets, velg "alle" for å se alle tweets med søkeordene dine, med den nyeste oppført først.
 3. 3
  Bokmerk siden eller lage en RSS-feed. Dette vil tillate deg å enkelt spore denne siden, slik at du kan være klar hver gang at dine tweets blir retweeted av andre Twitter-brukere.

Bruk retweetrank

 1. 1
  Gå til http:/ / www.retweetrank.com. Dette nettstedet lar deg se hvor du rangerer blant andre Twitter-brukere i form av hvor mange ganger dine tweets retweeted.
 2. 2
  Skriv inn din twitter brukernavn i tekstboksen. Dette vil rett og slett ta deg til en side som viser kontonavnet, din rang, og antall tweets og tilhengere.
  • Klikk på "Tweet"-ikonet på denne siden for å sende en tweet av dine RetweetRank data.
 3. 3
  Logg inn med Twitter for å vise dashbordet. Under profilen din, klikker du på knappen som sier "Logg på med Twitter". Angi riktig informasjon når du blir bedt om og signere i. Dette vil ta deg til din "Dashboard", som gir deg mer avansert informasjon om dine tweets og retweets.
 4. 4
  Kjøp en premium pakke å få tilgang til mer informasjon. Den grunnleggende gratis tjeneste på RetweetRank er flott for uformelle Twitter-brukere, men hvis kontoen har høy trafikk, kan det være lurt å kjøpe en premium-konto. For å gjøre dette, klikk på "Upgrade" eller "Pro"-knappene på dashbordet siden. Dette vil ta deg til en side som lister opp fire ulike tjenester som spenner fra Basic (gratis) for bedriften (pay-per-måned). Du kan lære mer om ulik informasjon som vil være tilgjengelig for deg med hver type konto ved å bla til bunnen av siden. (Du kan også få en 14-dagers gratis prøveversjon av noen av de ulike tjenestene.)

Bruk tweetreach

 1. 1
  Gå til http:/ / tweetreach.com /. Dette nettstedet gir deg data om de mest populære retweets, og viser deg hvor mange andre Twitter-brukere er nådd av en av dine tweets.
 2. 2
  Skriv inn din twitter brukernavn i søkefeltet.
 3. 3
  Bla gjennom dataene for søket ditt. TweetReach inkluderer et par stykker av data om dine retweets. Dataene tar hensyn bare de siste 50 ganger som en av dine tweets er retweeted.
  • "Reach" er antall unike Twitter-brukere som fikk tweets med en retweet av tweeten.
  • "Eksponering" er det totale antallet Twitter-brukere som så tweets med en retweet av tweeten. Brukere kan bli gjentatt i dette nummeret hvis de fikk mer enn en tweet som inkluderte en retweet av tweeten.
  • "Aktivitet" viser hvor mange ganger dine tweets ble retweeted (maksimalt 50), antall ulike Twitter-brukere som retweeted dine tweets, og perioden av tid over som retweeting oppstått.
  • "Topp bidragsytere" viser på Twitter-brukeren som har nådd det største antall andre brukere med en retweet av tweeten.
  • "Mest Retweetet Tweets" viser tweets som inneholder din retweet som selv har blitt retweeted.
  • "Bidragsytere" viser alle brukere som har sendt tweets som inkluderer retweets av dine tweets.
  • "Tweets Timeline" viser en fullstendig liste over tweets som inkluderer retweets av dine tweets.
 4. 4
  Hvis du ønsker å bruke penger for mer detaljert informasjon, vurdere å kjøpe en premium pakke for å få en fullstendig rapport. For å gjøre dette, klikker du på knappen som sier "Få full rapport" øverst på siden. Du kan deretter betale beløpet forespurt å ha en full rapport sendt til deg, eller klikk på "Vis Plans" for å velge andre, mer detaljerte alternativer. (Disse alternativene vil tillate deg å se data for alle dine tweets, snarere enn maksimalt 50 som følger med gratistjenesten.)