Wku

Hvordan unfriend noen på facebook uten å faktisk unfriending dem

Er du lei av at Facebook venn som irriterer deg med sine innlegg og app oppdateringer? Eller gjør du og en venn bare ikke har mye å snakke om lenger, men din Facebook-tilkoblingen holder vennskap i oppløsning i glemmeboken, som det ville gjort i det virkelige liv? Hvis du sletter den personen fra vennelisten din er for cyber-konfronterende for deg, her er hvordan du kan nyte fordelene av unfriending dem uten egentlig unfriending dem.

Trinn

Hvordan unfriend noen på facebook uten å faktisk unfriending dem. Unngå sine oppdateringer rett og slett ved å skjule denne personen fra innmatingen hvis deres oppdateringer er irriterende eller desidert uinteressant.
Hvordan unfriend noen på facebook uten å faktisk unfriending dem. Unngå sine oppdateringer rett og slett ved å skjule denne personen fra innmatingen hvis deres oppdateringer er irriterende eller desidert uinteressant.
  1. 1
    Unngå sine oppdateringer rett og slett ved å skjule denne personen fra innmatingen hvis deres oppdateringer er irriterende eller desidert uinteressant. Neste gang du ser en oppdatering fra denne personen, hold musen over det og litt grå "x" eller "v" vil dukke opp øverst til høyre. Klikk på den og klikk deretter på "Hide..." knappen.
    • Når oppdateringen er skjult, vil flere alternativer vises. Klikk på "Endre hva oppdaterer du får..." og velg den innstillingen du vil bruke.
  2. 2
    Bli usynlig (eller delvis usynlig) til dem, hvis denne personen gjør upassende kommentarer til dine oppdateringer, bilder, eller vegg, du. Kanskje de mener det godt, men de bare ikke forstå at deres kommentarer forårsake ubehag eller drama. Det er mulig å justere personverninnstillingene slik at de ikke lenger se deler av profilen din som du ikke vil at de skal kommentere.
    • Klikk på "Tilpass innstillinger" fra ditt privatliv side og deretter for hvert aspekt av profilen din, velg "Tilpass" fra rullegardinmenyen.
    • Skriv inn vennens navn til "Ikke dele dette med".
  3. 3
    Slå av chat-funksjon for det vennen. De vil fortsatt kunne sende deg meldinger, men de vil gå til innboksen din i stedet for dukker opp i en chat-vinduet. Du vil også motta dem som meldinger på alle mobile Facebook apps du velger å installere på telefonen.
    • Gå til nederst til høyre på chat sidepanelet, og klikk girikonet, deretter "Advanced Settings".
    • Nå skriver sitt navn i feltet etter "Slå på chat for alle venner bortsett fra..."

Advarsler

  • Noen ganger er det bedre å unfriend dem, spesielt hvis de blir sårende. Vær oppmerksom på at de fortsatt kan sende deg meldinger etter å ha blitt unfriended, med mindre du blokkere dem. Se Hvordan Block folk på facebook
  • Din venn vil ikke bli varslet om at du har gjemt dem på strømmen, eller låst dem ut av visse deler av profilen din. Hvis du har felles venner, og de er observant, skjønt, kan de fortsatt finne ut. For eksempel kan en felles venn kommentere bildet, og som dukker opp i den andre vennen fôr, og når de andre venn klikker seg til bildet, blir de fortalt at de ikke kan se det, og lurer kanskje på hvorfor felles venn kan se det, og de kan ikke.