Wku

Slik sletter du en Twitter-konto

Lei av tweeting? Hvis du ønsker å slutte å være en Twitter kjendis, eller starte en helt ny konto, eller selv forlate Internett helt til nettverket bare i den virkelige verden igjen, her er hvordan du fjerner at Twitter-kontoen for alltid.

Trinn

Slik sletter du en Twitter-konto. Logg inn på twitter.
Slik sletter du en Twitter-konto. Logg inn på twitter.
  1. 1
    Logg inn på twitter.
  2. 2
    Klikk på "innstillinger".
    • Endre din e-postadresse og / eller ditt brukernavn før sletting. Dette gir deg muligheten til å opprette en ny konto så snart du har slettet den gamle kontoen, så lenge du ønsker. Du trenger bare å gjøre dette hvis du ønsker å umiddelbart opprette en ny Twitter-konto med samme e-post eller brukernavn.
  3. 3
    Klikk på "deaktivere min konto". Denne er plassert nederst på siden.
  4. 4
    Kontroller at dette er det du virkelig ønsker å gjøre. Du har nå slettet Twitter-kontoen.
    • Sørg for å lese nøye alle detaljer om sletting av kontoen.
    • Det kan ta opptil 30 dager for et deaktivere profilen for å fjerne fra Twitter interne systemer. I løpet av den tiden det tar å fjerne kontoen din fra Twitter, vil du ikke være i stand til å skape noen nye kontoer som bruker samme brukernavn eller e-postadresser.
    • Du kan gjenopprette kontoen ved å logge deg tilbake i løpet av 30 dager etter å ha slettet den. Etter 30 dager vil kontoen bli fullstendig slettet og utilgjengelig.
  5. 5
    Pass på at du virkelig vil slette kontoen din før du gjør det. Husk at du kan få den tilbake innen 30 dager.

Tips

  • Du trenger ikke å slette en Twitter-konto for å endre brukernavnet ditt. Bare endre navn under "Innstillinger" hvis ønsket.
  • Hvis du ønsker å gjenopprette kontoen din, har du 30 dager etter å ha slettet det å gjøre det. Du kan gjenopprette den ved å logge tilbake igjen

Advarsler

  • Linker til din Twitter-konto andre steder på internett kan ta lengre tid å bli fjernet eller kan bli permanent lagret, for eksempel på Google. Twitter har ingen kontroll over dette, må du kontakte områder direkte å be om koblingen skal fjernes.
  • Det er ikke mulig å bruke samme brukernavn, e-mail og telefonnummer på en annen konto. Hvis du ønsker å delta Twitter igjen, endre informasjonen på din nåværende Twitter-konto før du deaktivere det.

Ting du trenger

  • Twitter-konto
  • Internettilgang